Plan za spletno trgovino Mini Imports

Da malo razjasnim, kaj se je in se bo dogajalo v zadnjih in prihodnjih mesecih glede spletne trgovine Mini Imports. Kot so verjetno nekateri že ugotovili sem celotno skladišče preselil v Maribor h kolegu Tadeju, ki bo sedaj skrbel za prevzem in odpremo blaga ter sčasoma tudi nabavo. Sam tako prevzemam zgolj trženje in strateško vodenje, saj, kot sem že povedal, se bom operativno posvetil predvsem podjetju NITEO. Spletna trgovina in forum bosta do konca septembra doživela tudi drastično preimenovanje, ki je posledica izredno zanimivih dogodkov, ki jih bom enkrat še razjasnil.

Ker je sedaj padlo “breme” name, da bo srednjeročno potrebno redno zaposliti prvega delavca so sedaj tudi plani bolj točni. Tako bo potrebno podjetje spraviti zelo hitro na vsaj 4-5.000 € mesečnih prihodkov, saj se drugače ne bodo pokrivali niti osnovni stroški.

Moram pa povedati, da je Tadej vskočil ravno v pravem trenutku s svojo idejo in izvedbo. Če njega ne bi bilo, bi najverjetneje sedaj imeli veliko razprodajo maket, saj bi trgovino enostavno zaprl, ker imam po treh letih resnično preko glave vse te prevzeme in pakiranja.

Kako uspešna bova v prihodnjih mesecih bom seveda poročal. 😉