Blog analiza – februar

Tako kot John Chow, ki je februarja zaslužil 7.011,50 $, bom tudi jaz vsak mesec objavil moje bajne zaslužke na blogu 😀

Obisk in najbolj zanimive vsebine

Sodeč po Google Analytics je blog imel 1.323 obiskov in 3.278 ogledov (2,48 ogleda na obisk). Webalizer pa je pokazal višjo številko, in sicer 4.705 obiskov (-42%) in 10.478 ogledov (-47%). Manj obiska je seveda bilo zaradi prejšnjemesečnega vpisa v iskalnike.
Pet najbolj zanimivih vsebin, poleg prve strani:

Kar me izredno veseli je, da si obiskovalci vzamete čas za prebiranje vsebin, saj povprečje obiska na stran preseže 2 minuti. Kljub temu je zaradi velikega buma še od najdi.si prve strani, večina obiskovalcev zapustila blog po manj kot desetih sekundah. Kar je pa zopet vpodbudno je, da ne manjka obiskovalcev, ki se zadržujejo na blogu tudi več kot tri minute.

Kako bom obogatel z blogom

Haha :mrgreen: Kot ste verjetno opazili uporabljam ToboAds oglase. Inštalacija je bila zelo enostavna z AdSense Deluxe vtičnikom. Žal zaenkrat oglaševalcev v sistemu še primanjkuje, tako da je bilo samih prikazov oglasov izredno malo. Skupni zaslužek: 1,32 € 8) Še čisto malo pa bo za sok.

Naprej v nove zmage

V kratkem bom verjetno malo spremenil “O meni”, ker mi ni všeč (napisal bom krajše in mogoče celo dodal kako slikico :P). Drugače pa imam pripravljenih nekaj izredno zanimivih prispekov, ki upam, da bodo koristni tudi mojim obiskovalcem.