Verižni emaili

Zadnjič sem spet dobil eno verižno e-pismo, ki mi grozi, da se mi bo zgodilo X groznih stvari, če ne bom maila poslal naprej vsaj 50im ljudem. Sicer bi moral biti že ene 5x mrtev, popolnoma sam na svetu in klošar, če bi se “napovedi” teh pisem res uresničile. 😆

Zatem sem se spomnil na hate mail ravno za takšne, ki sem ga sedaj ponovno izbrskal iz arhivov interneta:

Zdravo, jaz sem Branimir in trpim za groznimi občutki krivde, ker ne pošiljam naprej 50 miljard zaf*kanih verižnih pisem, ki mi jih pošljejo ljudje, ki dejansko verjamejo, da bodo s tem neki šestletni punčki iz Albanije z joško na čelu pomagali zbrati dovolj denarja, da si jo da kirurško odstranit, preden jo njeni kmetavzarski starši prodajo potujočemu cirkusu.

Oooooo, poglej, če grem do konca tega mail-a in si zaželim željo, bom jutri pokavsal prvo manekenko, ki mi bo prekrižala pot! Kakšen kup dreka!!!

Mogoče bodo ponoči k meni prišli hudobni škrati verižnih pisem in me posiljevali v spanju, ker nisem poslal je*enega verižnega pisma, ki ga je prvi poslal Peter leta 5 našega štetja in je prišlo k nam s prvimi misijonarji preko morja! Ku*c jih gleda!!!

Če že nameravate kaj >poslat naprej<, mi pošljite vsaj kaj približno zabavnega. Pokažite malo inteligence in razmislite, k čemu dejansko prispevate, ko pošiljate takšna verižna pisma. Najverjetneje zgolj k vaši lastni nepopularnosti. In bistvo: če prejmete verižno pismo, ki grozi, da boste nesrečni ali nepof*kani do smrti, ga izbrišite. Če je smešno, ga pošljite naprej. Ne razkurite folka z nepotrebnim deljenjem občutka krivde, ker ne pošiljajo naprej verižnega pisma o gobavcu iz Afrike, ki nima zob in je privezan na rit mrtvega slona že 27 let in čigar edino odrešenje so tisti tolarčki, ki bi jih prejel, če bi poslali naprej to verižno pismo. Zdaj pa pošljite to vsem, ki jih poznate! Drugače se bo jutri vaše spodnje perilo spreobrnilo v mesojedo rastlino in zaužilo vaše genitalije. Lep pozdrav! P.S.: Pošljite mi jurja!

Še iz časov tolarja, zato zamenjajte “tolarčke” in “jurja” z željeno vsoto evrov. 😀