Top komentatorji v mesecu septembru

Resda meseca še ni konec, vendar je enostavno potrebno pokazati spoštovanje nekaterim komentatorjem, ki so izredno pridodali k temu blogu in debatam na njem. Hvala Maxiju v temi Izračun stroškov za avtomobil:

Dejan – to, kar si napisal je izraz tvoje zelenosti. Nihče ne piše o suženjstvu, ampak moraš biti podjetju predan 100%. Podjetje potrebuje izboljšave, novitete, nove trende itd itd!
Sem poslušal predavanja o tem in vem, da je prekleto res!
Glede, da ne boš suženj pa bom raje tiho, saj od kar tipkam, odgovoriš takoj. Se pravi nekaj delaš!!!!

Maxija sem prosil, da deli to njegovo širno znanje še naprej z nami, saj lahko le s pomočjo takšnih ljudi zeleni podjetniki “ozrelimo”.

Naj pozdravim tudi prelestno Simono, ki je dokazala, da znajo tudi ženske vkup spravit pameten komentar:

deloma se pa kar strinjam z ljudmi, ki so tukaj gori napisali, da ni rawno prav, kar gowori in laže! Sem že slišala ogromno laži od podjetnikow in wem kako je to!

@Urška dost slabo, da tako prekleto pametno razmišla, ko pa bi lahko bil z glawo bolje na off in delal tako kot wečina. WELIKO ŽURA, MALO DELA, PA ZAJEBANCIJA DO KONCA!!! NAJBRŽ SE MU NITI NE SANJA KAKO SI ŠTUDENTSKI ŽURI ODKLOPJENI :)

SICER PA, KOT SEM SAMA UPAZILA SE FANT NA BLOGU SAMO HWALI IN NEKAJ RES DELA PAMETNEGA. TO NI NOBEN PODJETNIK, TO JE NABIJAČ.

A zdaj ko ima neko štacuno s 15 modeli avtomobilov je pa podjetnik ? Noro zajeban podjetnik ?

Na nekem forumu se wsi norcujejo iz iz njega! Bom poiskala w razmislek!

Slog pisanja je enostavno … priceless.

Seveda ne smemo pozabiti na odličen motivacijski email, ki sem ga dobil nekaj dni nazaj:

Dej ti prosim malo man bluzi po tem usranem forumu, ker res včasih take
strelaš, da se zravn dobesedno nasmejim.

Poslovnež, ki pri svojih 22letih nima avta in še hodi s straši na dopust 🙂
Učitno nima denarja niti za na morje!

Zanimivo pa, da se ne smejim prispevkom, samo jaz, saj se je na nekem forumu
(mislim, da slo-tech) odpru celo forum, kjer se folk dobesedno norčuje!

Sam ne morm verjet, takih podjetnikov je malo, ki bi pisali blog 😀
Mimogrede tvoj blog sploh nima gumba za domov oz. za na index strani..

LP
Peter

Lep pozdrav tudi tebi, Peter. Sem iskal to temo na slo-tech pa nisem našel. Če imaš link, mi ga prosim sporoči. :mrgreen: Upam samo, da me niso zamenjali za Damjana in se dejansko delajo norca iz mene. 😆

Seveda pa ne pozabimo na legendo Mefista, ki je častni član Mnenjalnika, kar odraža tudi njegov odličen slog pisanja. Njegove umotvore si lahko ogledate pod prispevkom Stanje v Sloveniji že počasi kritično? in Janković vleče nase čudna naključja. Mefistu se zahvaljujem za izredno intelektualno debato, ki smo jo skupaj udarili v komentarjih!

Če sem koga izpustil, se iskreno opravičujem in obljubim, da mu bom v naslednji debati priznal vse njegove dosežke v korist podjetniške skupnosti.

Sicer pa moram reč, da sem prav vesel, da je blog zadnje čase tako aktiven. 😀

/sarcasm off/ Žal moram sporočiti, da je ta mesec debilometer že daleč presegel zgornjo mejo, tako da bom od sedaj naprej vse prispevke, ki bodo na kakršnikoli način podobni zgornjim, enostavno brisal. Pa pojdite se potem delat norca na “tisti” forum. 🙂