Kaj se kaj dogaja

Torej, zadnje nekaj dni sem zopet preko glave zaseden. Stalno pišem poslovni načrt za podjetje Niteo, kajti malo se že mudi, saj je rok prijave za nepovratna sredstva Slovenskega podjetniškega sklada 10. julij. Točneje gre za produkt R1A/07 Odobritev subvencij za podjetja v institucijah. Obenem pride sem pa tja kakšna hudo dobra ideja, tako da je tole pisanje prav zabavno, čeprav ga vse skupaj pišem že nekje pol leta, sem pa na verziji 1.5. 😆 Sredstva, če jih dobimo seveda, bomo izkoristili predvsem za nabavo tehnične in pisarniške opreme ter plače prvih zaposlenih (med katere bom najverjetneje spadal tudi jaz, saj z oktobrom izgubim status študenta – pavzer). Hkrati s pisanjem načrta hodimo po sestankih in nabiramo strateške partnerje, ki SPS zelo veliko pomenijo. Držite pesti za nas 10 julija. 🙂

Obenem smo že sklenili dogovor z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem, da gremo avgusta oz. najkasneje septembra v lastne prostore. Ti bodo na Vojkovi, med ekonomskim faksom in ministrstvom za obrambo, v drugem nadstropju. Imeli bomo veliko pisarnico 20 m2. 8) So pa skupni prostori obvezni, kot smo ugotovili s kolegi, saj je za resno delo potrebno biti na enem mestu. MSN, občasni sestanki ipd. na žalost ne funkcionirajo.

Pred prazniki smo bili povabljeni k pisanju vizije Ljubljane leta 2025 za glasilo Ljubljana (ja, to je tisti časopis, ki ga vsi pomečemo v smeti, preden sploh kaj preberemo :mrgreen:). Kot je napisal Peter:

V nedeljo smo se dobili na pikniku, se nabutali dobrot z žara, vmes pa debatirali, kaj vse mestu manjka in kako bi se to dalo izboljšati.

Potem smo v torek imeli še profesionalnega fotografa, ki je poskušal ujeti v objektiv vso našo lepoto. Kako mu je uspelo, boste videli tudi vi, ko dobimo fotografije. 🙂