Joe Sugarman drugič, DPDM 2008

Motivacijski del predavanja

Zadnje nekaj minut je posvetil razlogom svojega uspeha, saj so ga seveda ljudje spraševali, kako mu je uspelo. Naslednji trije citati najbolj opredelijo njegovo sporočilo.

‘I never get attached to an outcome.’

Nikoli se ne naveže na rezultat, pa naj bo uspeh ali neuspeh. Tako se izogne pritiskom v primeru, da je prodaja izdelka popolni polom.

‘It always happens for the best.’

Karkoli se zgodi, vedno se zgodi z razlogom in vedno ima dobre posledice v prihodnosti. Pravi, da se mu je do sedaj še vedno tako zgodilo.

‘Enjoy what you´re doing and never give up.’

Uživaj v tistem kar delaš in nikoli ne odnehaj. Povedal je, da ne pozna nikogar, ki bi imel toliko neuspehov kot jih je imel on.

To je bilo prvič, da sem te besede slišal od uspešnega človeka osebno (izmenjala sva nekaj besed med pavzo; morda bi si jih več, če mu ne bi bebasti ljudje s priliznjenimi nasmeški molili knjigo pod nos v podpis) in ne na internetu ali v knjigi. Izredno dober občutek je, da ti nekdo, ki je že šel čez podobne situacije in uspel, pove, da si na pravi poti in delaš pravilno.

Konec marca sem pisal o petih najboljših nasvetih za lepo življenje in podal točko ‘vizualizacija’, ki sem se jo naučil iz DVD-ja ‘The Secret‘, ki je sicer izredno sporen film, a ima za moje pojme najlepše predstavljene točke na poti do uspeha. Sugarman je sicer omenil knjigo ‘The Secret’ a potrdil, da si je tudi sam vedno vizualiziral cilje, ki jih je želel doseči.

Sem na pravi poti, potrebno bo le vztrajat 🙂

Državno prvenstvo v direktnem marketingu 2008

Prijavil se bom tudi letos, vendar si bom pri tekmovanju vzel kak dan oz. urico več, saj sem lani daleč preveč hitel in delal zadnji trenutek, česar posledica je bil potem tudi (ne)rezultat.