In še zmeraj …

Trgovina še zmeraj ni postavljena, ker vsakič znova najdemo kakšno novo napako. Velik del krivde je tu na izdelovalcu ‘kožice’, v katero smo oblekli trgovino. Le-ta je naredil konverzijo iz OScommerce v Zen Cart izredno površno, obenem pa mi zaračunal 140$ za dizajn in 100$ za prilagoditev ZC. Mislim, da mi ni potrebno razlagat, da se počutim izredno ‘široko’. 👿 Kljub tem 240$ pa bova očitno morala s Petrom sama najti in popraviti napake. Kar je še najhuje gre tukaj za čedalje višje oportunitetne stroške trgovine, ki še ne stoji, in to me že resno skrbi.

Kot da to ne bi bilo dovolj, se moram ukvarjati še s famoznim računovodskim programom, ki mu je očitno zahtevek za print izredno zahtevna funkcija, saj jo melje par sekund, obenem pa naj bi človek svoj račun oblikoval s temle (ki, mimogrede, zopet potrebuje nekaj sekund, da se zažene):

racun

Seveda mi tega ne bi bilo potrebno urejati, če bi program sam prilagodil razmike glede na tekst. A jih ne, kljub temu, da nimam nikakršnih posebnosti vnešenih. Ja, priznam, sem še začetnik a najboljši programi so ponavadi intuitivni in uporaba logična.

Zalogo mi je sedaj uspelo vnesti, čaka me še vnos vseh računov do današnjega dne oz. tistega, ki bo zadnji. 🙄

Nič, bom nehal jamrat pa raje šel naprej delat. 🙂