Blog analiza – maj

Da, mesec maj je bil izredno naporen, a tudi uspešen. Končno sem postavil spletno trgovino in tudi blog je doživel neverjeten uspeh. Naj povem, da sem se odločil, da Google Analytics ne bom več uporabljal za štetje obiskov in prikazov, temveč samo za prikaz najbolj obiskanih vsebin.

Obisk in najbolj zanimive vsebine

V mesecu maju je bilo 9.903 obiskov (+24%) in kar 28.765 prikazov (+23%). Največji obisk v enem dnevu je bil zadnji dan v maju, kar 447, prikazov strani pa sredi maja, 1442. Moram povedati, da sem izredno presenečen nad statistikami. S tem obiskom pa sem sedaj tudi presegel januarski obisk, ko sem blog vpisal v najdi.si. Potreboval sem štiri mesece. 🙂

Še pozicija na blogoroli, kot sem obljubil. Ta mesec sem sicer bil že na 23. mestu, vendar sem na koncu meseca padel na 28. mesto. 🙁 Zaenkrat še zmeraj ne vem s čim merijo to statistiko.

Število objav do 31.5. je bilo 144, komentarjev pa 354, kar je že lepa številka.

Najbolj brane vsebine:

Tokrat lestvica enajstih, saj imajo že vse strani toliko prikazov, kot so jih imele na začetku le prve.

Oglasi

Da, zopet rekord! Moji milijoni se bližajo! :mrgreen: Kar neverjetnih 4,60€ sem zaslužil s ToboAds ta mesec. 8) Dejansko si bom povrnil stroške za gostovanje in domeno, kar pa tudi ni kar tako. 🙂 CTR je bil sicer dosti nižji kot v prejšnjem mesecu, 0,91%.

In tako naprej …

Veselo naprej, kaj mi pa preostane. 🙂 Očitno delam nekaj prav, da vas že toliko bere blog, čeprav po pravici povedano ne vem točno kaj! 😀 Tako da z veseljem slišim vaše razloge, zakaj berete moj blog. Vzemite si minutko in napišite kratek odgovor v komentarjih. 😉